Nordea Franchise

Franchise är en företagsform i kraftig expansion. Genom franchise får entreprenörer chansen att ta del av en etablerad affärsmodell. Vi på Nordea har sedan 2018 ett team med specialister som förstår storheten i franchise. Vår ambition är att alltid ligga i framkant genom att vara din affärspartner och förstå din affär.

Rätt finansiering får fart på rekryteringen

woman working on computer small overlay

Är du en franchisegivare som upplever att sega kreditprocesser och spretiga kreditbeslut är ett stort hinder i din rekrytering? Genom att kombinera ett komplett erbjudande med vår servicemodell säkerställer vi snabba kreditprocesser, enhetliga kreditbeslut och nöjda franchisetagare. 

Ett team specialiserade på just er franchisekedja

colleagues working in front of desk small overlay

Grunden för vårt samarbete är den kunskap som vi tillgodogör oss om kedjan och med er som franchisegivare.

Kunskapen kanaliseras via öronmärkta företagsrådgivare för respektive franchisekedja. För att garantera att alla franchisetagare får ta del av vår kompetens har vi samlat vårt franchiseteam och andra specialister som ni kan tänkas behöva.

Våra möten sker online, på så vis garanterar vi att alla franchisetagare i kedjan får lika bra service - oavsett var man befinner sig. 

Ett komplett erbjudande för era franchisetagare

Businessman consulting customer

Utifrån respektive franchisekedja tar vi fram ett komplett erbjudande för franchisetagaren. Vi erbjuder hela Nordeas produktutbud med fokus på finansiering, allt för säkerställa att alla behov blir tillfredsställda. Exempel på vad vi kan hjälpa till med:

- Betallösningar

- Pension och försäkring 

- Privatekonomi, kort, bolån etc. 

Med en komplett lösning ger vi franchisetagaren möjlighet för ett lyckosamt företagande som också har positiva effekter på hela kedjan.