Erbjudanden för dig med Nordea Platinum och Nordea Black

Du som kund får tillgång till ett antal exklusiva erbjudanden.

Exklusiva erbjudanden

Bland annat hittar du drivmedelsrabatt hos Preem, rabatt på flygbiljetter hos BRA flyg och ett paketerbjudande hos Birka Cruises.

Shoppingerbjudanden

Rosewall - skön tröja i merinoull

Köp en till dig själv, eller till någon annan i julklapp.

Med en tröja i merinoull håller du dig varm hela hösten. Och vill du inte ha en själv kanske du vill passa på att beställa en tröja till någon frusen vän? Just nu får du 20 procents rabatt på alla merinoullströjor från Rosewell och erbjudandet gäller ända fram till julafton!

De klassiska herrtröjorna finns i flera fina modeller och färger. Gör din beställning på rosewell.se och ange kod Nordea20 för att få rabatten. Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden. 

Sista beställningsdag är den 24 december 2019.  

Boka på rosewall.seÖppnas i nytt fönster 

Hörlurar eller trådlös högtalare?

Rabatt på produkter från kala.se

De senaste hörlurarna från Jays Group har utvecklats för att ge en högkvalitativ ljudupplevelse i minimalistisk design. Med öronkuddar som anpassar sig efter ditt öra, mjukt huvudband och 25 timmars batteritid får du hörlurar med bra komfort och hög prestanda.   

Clint Freya Bluetooth är en högpresterande och prisbelönad trådlös Hi-Fi-högtalare, som är enkel att hantera. Med hjälp av den kan du smidigt strömma din favoritmusik från alla källor och enheter via Bluetooth och spela upp i högtalaren. Freya har ett inbyggt batteri för optimal rörlighet och flexibilitet, och storleken gör högtalaren idealisk för mindre till medelstora rum.

Erbjudande

Priset för hörlurarna för dig med Nordea Platinum och Nordea Black är 799 kronor, ordinarie pris 999 kronor. Clint Freya Bluetooth kostar 1 596 kronor, ordinarie pris 1 995 kronor.  

Beställ på Kala.seÖppnas i nytt fönster eller via telefon 031-725 77 44 och uppge rabattkod Nordea. Du får även 20 % på hela varukorgen. 

Erbjudandet angående hörlurarna gäller till och med 31 oktober 2019. Erbjudandet om Clint Freya Bluetooth gäller fram till 31 december 2019.

Greatdays - En upplevelse utöver det vanliga

Ge bort eller unna dig själv en oförglömlig upplevelsepresent. Avnjut en lyxig brunch, ta in på ett vackert beläget hotell eller välj något mer fartfyllt som att flyga helikopter eller testköra en Ferrari. Här finns något för alla smaker. Välj bland 800 olika upplevelser i kategorierna motor, natur, relax, sport&fritid, äventyr, vatten, luft, mat&dryck, kultur och familj.

Erbjudande  

Med Nordea Platinum och Nordea Black får du alltid 20 procent rabatt på priset. Ange bokningskod NORDEAPB. Boka din upplevelse på GreatdaysÖppnas i nytt fönster

15 procent rabatt på Interflora

Gör någon glad - skicka lite blommor!

Priset för dig 

Du får 15 procent i rabatt vid beställning av blommogram via interflora.se

Ta del av erbjudandet från Interflora

Gör din beställning på InterfloraÖppnas i nytt fönster ange bokningskod: nordea19 

Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatten gäller inte på Interfloras avgifter.

Resor och hotellerbjudanden
Övriga erbjudanden