Erbjudanden för dig med Nordea Platinum och Nordea Black

Du som kund får tillgång till ett antal exklusiva erbjudanden.

Exklusiva erbjudanden

Bland annat hittar du drivmedelsrabatt hos Preem, rabatt på flygbiljetter hos BRA flyg och rabatt på upplevelser hos Greatdays.

Shoppingerbjudanden

Något för hemmakontoret?

Rabatt på produkter från kala.se

Webbkamera Amdis 1080P Full HD Mikrofon

Med den här 1080p-webbkameran kan du kommunicera med vem som helst över Internet i hög upplösning, med en jämn och flytande video, och med en bildhastighet på 30 bps. 

Amdis-webbkameran är fullt kompatibel med de flesta applikationer och operativsystem för videokonferenser. Dessutom har Amdis en inbyggd mikrofon med bakgrundsbrusreducering, perfekt för videokonferenser, online-kurser, spel och live-streaming.

Pris 639 kronor (ordinarie pris 799 kronor)

KOSS Headset CS200 On-Ear Mic

KOSS nya CS200-headset är perfekt för kontor, språkinlärningsprogram eller internet-konferenssamtal. KOSS CS200-headsetets breda öppna ljud ger liv till samtalet. Med den unika öronkåps-designen, KOSS D-Profile, följer CS200 örats form för perfekt passform.

Den flexibla mikrofonbommen med brusreducerade elektret-mikrofon, erbjuder klart ljud samt minskad ljudförvrängning, och är perfekt för multi-taskers.

Pris 399 kronor (ordinarie pris 499 kronor)

Erbjudande  

Beställ på Kala.seÖppnas i nytt fönster eller via telefon 031-725 77 44 och uppge rabattkod Nordea. Som kund i Private Banking får du dessutom 20 % på hela varukorgen. Erbjudandet gäller till och med 31 maj 2021. 

Håll stilen i vinter

Håll stilen i höst med den omåttligt populära långärmade polotröjan. Tillverkad i Italien från finaste pima cotton med extra långa fibrer. Nu får du dessutom 25% rabatt! Ett utmärkt plagg som är lika stiligt på egen hand som med en skjorta eller kavaj.

Erbjudande  

Beställ på rosewall.seÖppnas i nytt fönster och ange rabattkod Nordea så dras rabatten i kassan. Erbjudandet gäller fram till 31 mars 2021. Rosewall kan leverera fritt till hela Europa. 

Greatdays - En upplevelse utöver det vanliga

Ge bort eller unna dig själv en oförglömlig upplevelsepresent. Avnjut en lyxig brunch, ta in på ett vackert beläget hotell eller välj något mer fartfyllt som att flyga helikopter eller testköra en Ferrari. Här finns något för alla smaker. Välj bland 800 olika upplevelser i kategorierna motor, natur, relax, sport&fritid, äventyr, vatten, luft, mat&dryck, kultur och familj.

Erbjudande  

Med Nordea Platinum och Nordea Black får du alltid 20 procent rabatt på priset. Ange bokningskod NORDEAPB. Boka din upplevelse på GreatdaysÖppnas i nytt fönster

15 procent rabatt på Interflora

Gör någon glad - skicka lite blommor!

Priset för dig 

Du får 15 procent i rabatt vid beställning av blommogram via interflora.se

Ta del av erbjudandet från Interflora

Gör din beställning på InterfloraÖppnas i nytt fönster ange bokningskod: nordea21

Rabattkoden gäller inte i kombination med andra rabatter, på presentkort eller donationer. 

Resor och hotellerbjudanden
Övriga erbjudanden