Erbjudanden för dig med Nordea Platinum och Nordea Black

Du som kund får tillgång till ett antal exklusiva erbjudanden.

Exklusiva erbjudanden

Bland annat hittar du drivmedelsrabatt hos Preem, rabatt på flygbiljetter hos BRA flyg och rabatt på upplevelser hos Greatdays.

Shoppingerbjudanden

Jays s-Go Three Bluetooth högtalare

Rabatt på produkter från kala.se

Jays s-Go Three är högtalaren där design möter kvalité.

Den minimalistisk designen med mjukt textilöverdrag döljer ett 2-vägs högtalarsystem som styrs av en integrerad klass D-förstärkare. Det är hemligheten som ger Jays sitt fylliga ljud. Du kontrollerar enkelt volymen och kan ta också ta emot handsfree-samtal med den inbyggda mikrofonen.

10 timmars speltid, laddkabel och praktiskt liten väska för transport medföljer.

Erbjudande

Pris 799 kronor (ordinarie pris 999 kronor) 

Beställ på Kala.seÖppnas i nytt fönster eller via telefon 031-725 77 44 och uppge rabattkod Nordea. Du får även 20 % på hela varukorgen. Erbjudandet gäller till och med 30 september 2020. 

Sommarens favoritskjorta

Håll dig sval i sommar med en skjorta i 100% linne. Perfekt för en varm solig dag eller en middag på en trevlig restaurang med social distans. Med en linneskjorta håller du stilen! Köp en och få 50 % i rabatt på nästa skjorta. 

Erbjudande  

Beställ på rosewall.seÖppnas i nytt fönster och lägg båda skjortorna i kundkorgen och ange rabattkod Nordea så dras rabatten i kassan. Erbjudandet gäller fram till 31 augusti 2020. Rosewall kan leverera fritt till hela Europa. 

Greatdays - En upplevelse utöver det vanliga

Ge bort eller unna dig själv en oförglömlig upplevelsepresent. Avnjut en lyxig brunch, ta in på ett vackert beläget hotell eller välj något mer fartfyllt som att flyga helikopter eller testköra en Ferrari. Här finns något för alla smaker. Välj bland 800 olika upplevelser i kategorierna motor, natur, relax, sport&fritid, äventyr, vatten, luft, mat&dryck, kultur och familj.

Erbjudande  

Med Nordea Platinum och Nordea Black får du alltid 20 procent rabatt på priset. Ange bokningskod NORDEAPB. Boka din upplevelse på GreatdaysÖppnas i nytt fönster

15 procent rabatt på Interflora

Gör någon glad - skicka lite blommor!

Priset för dig 

Du får 15 procent i rabatt vid beställning av blommogram via interflora.se

Ta del av erbjudandet från Interflora

Gör din beställning på InterfloraÖppnas i nytt fönster ange bokningskod: nordea20

Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatten gäller inte på Interfloras avgifter.

Resor och hotellerbjudanden
Övriga erbjudanden