Magasin och placeringsnyheter

Ditt liv påverkas av stora världshändelser och små förändringar i vardagen, händelser igår, idag och imorgon. Som kund i Nordea Private Banking får du tillgång till vårt exklusiva magasin som förklarar, inspirerar och kanske till och med ifrågasätter. Du får det direkt hem i brevlådan eller i Internetbanken. Placeringsnyheter hittar du framför allt på nätet, i Nordea Investor. Här finns såväl marknadsinformation och analyser som aktuella uttalanden från våra experter i form av till exempel artiklar, poddar och twitter.

Share Fair Placeringsnyheter Share

En värld, 1 000 idéer. Det är ledorden bakom Share, vårt exklusiva magasin till kunder i Nordea Private Banking.

Världen är full av innovationer och potential. Som den ledande kapitalförvaltaren i Norden vill vi gärna introducera dig för några av de enastående människor och tankar till som utformar världen vi lever i. Det är entreprenörer och individer som hittar lösningar på tidens stora krav. Från idésprutorna till företagsledarna. Magasinet Share handlar först och främst om idéer, som har potential att förändra världen. 

Vi bjuder också på kunskaper, kommentarer och tips från bankens juridiska och ekonomiska experter. 

Läs ett utdrag ur tidningen Share (pdf, 4 MB)Öppnas i nytt fönster

Fair

Fair - både magasin och podcast

PB Fair 02En reportagetidning som tar pulsen på samhället. Lyfter fram människor, fenomen och företeelser som gör skillnad. Från stora frågor som miljö, hållbarhet och jämställdhet till den utsträckta handen i vardagen.

Det är den kraften vi vill lyfta fram även i Fair Talks. Det är därför Nordea även har tagit initiativ till en podcast som faktiskt inte handlar ett dugg om banken, utan om något mycket större. 

Placeringsnyheter

Placeringsnyheter

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer på marknaderna och veta vad våra investeringsstrateger rekommenderar?  Då ska du kolla på analyssidorna i Internetbanken. Här hittar du alla våra nyhetsbrev och affärsförslag. 

Aktiemarknadsnytt 

Ger dig en månatlig uppdatering av vår globala marknadssyn. Här finns även en modellportfölj för svenska aktier och kommentarer kring både räntemarknader och aktiemarknader.  

Investeringsstrategi

Varje månad gör vi en sammanställning av vår taktiska syn på allokeringen mellan och inom olika tillgångsslag, såsom svenska och internationella aktier, statsobligationer och företagsobligationer. Investeringsstrategin finns tillgänglig i Internetbanken.

Rapporter och bolagsanalyser 

Varje morgon kan du läsa Morgonrapporten med kommentarer från gårdagens stängning och tankar inför dagens handel. Veckobrevet ger en summering av vad som hänt på marknaderna, både i Sverige och internationellt. 

Och sist men inte minst – som kund i Private Banking får du tillgång till hela vår analysdatabas med över 700 svenska och utländska bolagsanalyser.