Magasin och placeringsnyheter

Ditt liv påverkas av stora världshändelser och små förändringar i vardagen, händelser igår, idag och imorgon. Som kund i Nordea Private Banking får du tillgång till våra prisbelönta magasin som förklarar, inspirerar och kanske till och med ifrågasätter. Du får dem direkt hem i brevlådan eller i Internetbanken. 

PB Magazine Fair Placeringsnyheter PB Magazine

Vår kundtidning kommer direkt i din brevlåda, fyra gånger per år. I tidningen delar spännande och framgångsrika entreprenörer, företagsledare, kändisar och idrottsstjärnor med sig av livshistorier och erfarenheter. pbmag-mars-2017-stor

Här hittar du trender och framtidsspaningar, resetips och reportage om unika människor och platser och det mest intressanta inom konst, fritid, arkitektur, mode och livsstil.

Vi bjuder också på exklusiva korterbjudanden, liksom nyheter och tips från våra experter. 

Tidningen har vunnit både Guldbladet och Svenska Publishingpriset, något vi är mycket stolta över.

Fair

Fair - både magasin och podcast

PB Fair 02En reportagetidning som tar pulsen på samhället. Lyfter fram människor, fenomen och företeelser som gör skillnad. Från stora frågor som miljö, hållbarhet och jämställdhet till den utsträckta handen i vardagen.

Det är den kraften vi vill lyfta fram även i Fair Talks. Det är därför Nordea även har tagit initiativ till en podcast som faktiskt inte handlar ett dugg om banken, utan om något mycket större. 

Placeringsnyheter

Placeringsnyheter

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer på marknaderna och veta vad våra investeringsstrateger rekommenderar?  Då ska du kolla på analyssidorna i Internetbanken. Här hittar du alla våra nyhetsbrev och affärsförslag. 

Aktiemarknadsnytt 

Ger dig en månatlig uppdatering av vår globala marknadssyn. Här finns även en modellportfölj för svenska aktier och kommentarer kring både räntemarknader och aktiemarknader.  

Investeringsstrategi

Varje månad gör vi en sammanställning av vår taktiska syn på allokeringen mellan och inom olika tillgångsslag, såsom svenska och internationella aktier, statsobligationer och företagsobligationer. Investeringsstrategin finns tillgänglig i Internetbanken.

Rapporter och bolagsanalyser 

Varje morgon kan du läsa Morgonrapporten med kommentarer från gårdagens stängning och tankar inför dagens handel. Veckobrevet ger en summering av vad som hänt på marknaderna, både i Sverige och internationellt. 

Och sist men inte minst – som kund i Private Banking får du tillgång till hela vår analysdatabas med över 700 svenska och utländska bolagsanalyser.