Kundnätverk och evenemang

Som kund i Nordea Private Banking får du inbjudningar till olika evenemang och föredrag. Vi vill medverka till att idéer utvecklas och förhoppningsvis träffar du andra med samma intressen. Vi har sett goda exempel på hur möten skapar värde och hoppas att du genom att delta kan berika dig själv på flera plan.  

Många evenemang bjuder vi på, exempelvis våra uppskattade Fair Talks. Här berättar Sasja Beslik, Nordeas chef för Ansvarsfulla Investeringar, tillsammans med fotografen Mattias Klum, om hur viktigt det är att investera ansvarsfullt. Detta för att nå en långsiktig hållbar utveckling som tar hänsyn till kommande generationer. Mattias visar fantastiska bilder av jorden, som det levande mirakel den faktiskt är.

Fler exempel finns inom sport och kultur. Nordea Masters och Nordea Tour är vårt flaggskepp och inom kulturen är musik och konst våra hörnstenar.

Du kan också lyssna på våra experter som ger dig en uppdatering kring ekonomi, investeringar eller juridik.

Andra evenemang får du betala för, som vår resa till Sydafrika, där du kan uppleva vad ett engagemang kan bidra med.

Vår inriktning är att kombinera kunskap med nöje och öppna dina ögon för alternativa investeringsmöjligheter som kan locka fram ditt entreprenörskap eller din vilja att göra gott.