Korterbjudanden

Nordea Black är ett betal- och kreditkort för dig som är kund inom Private Wealth Management. Nordea Black ger dig tillgång till Nordea Black Concierge Service och en rad andra förmåner.

Nordea Platinum är ett betal- och kreditkort som är framtaget för dig som är kund i Nordea Private Banking. Kortet ger dig en personligt anpassad kredit och är dessutom laddat med en rad förmåner.

Här nedan ser du ett urval av våra exklusiva erbjudanden. Läs mer och boka på dina Private Banking-sidor i Nordeas Internetbank. Där finns även fler fina erbjudanden. 

Erbjudanden Erbjudanden
 

Örhängen efter egna önskemål

Ett par vackra örhängen är en klassiker som passar till både vardag och fest. En perfekt gåva till dig själv eller någon du håller kär. Hos Jewellery by Jenny kan du beställa enstensörhängen helt utifrån egna önskemål.  

 
 

Vietnam och Kambodja

Följ med på en klassisk rutt, med start i storstaden Hanoi och den vackra Halongbukten. Vi fortsätter längs kusten till Hoi An, för bad och vila. Därpå till Kejsarstaden Hué, som bjuder på historiens vingslag. 

 

Upptäck fantastiska Amanpuri

Thailändska Amanpuri i Phuket ligger, omgivet av kokospalmer och frodig grönska med utsikt över Andamansjön. Njut av resortets Aman-spa, surfa, snorkla eller spela på någon av de 6 tennisbanorna.

 

En riktig öländsk guldhelg

En golfsemester på Ekerum är något alldeles extra! Med vårt Guld-paket bor du två dygn i premiumrum med en härlig utsikt över banorna och den öländska naturen. Två dagar golf över 18 hål ingår, liksom två kvällar med trerättersmiddag i vår välrenommerade restaurang. 

 

Drivmedelsrabatt hos Preem

Tanka din bil på Preem och få rabatt på bensin, etanol och diesel. Du tankar rabatterat på Preems bemannade stationer när du betalar med ditt kreditkort från Nordea.