Om Nordea Private Banking

Woman with umbrella 

Vi bryr oss

både om din ekonomi och vår omvärld

Läs mer om Nordea Private Banking
Viktigt för oss Om oss Viktigt för oss
Straw in water 

Ansvarsfulla investeringar

I all kapitalförvaltning är ekonomiska nyckeltal viktiga. Men för oss är också frågor om  mänskliga rättigheter, arbetsvillkor, miljö och affärsetik en del av det dagliga arbetet. 

Vi kallar det avkastning med ansvar.

Two girls looking at each other 

En investering med hjärtat

För Nordea Private Banking är det viktigt att ta ställning, att påminna om de positiva krafter som finns i samhället. Att göra skillnad. Det är vad det handlar om. Därför investerar vi i Star for Life.

Happy child hands up 

Vi blir stolta varje gång vi får en utmärkelse

Nöjda kunder är för oss det bästa berömmet. Därför är vi som stoltast när vi vinner priser som grundar sig på våra kunders upplevelser och deras bedömning av vårt arbete. 

 

Hållbara Finanser

Vår förhoppning är att integrera hållbarhet i vårt arbete samt möta och engagera våra kunder på ett mer holistiskt vis.

Om oss

Om oss

Nordea Private Banking vänder sig till dig som söker en engagerad rådgivare, som går steget längre när det gäller att skapa värde för dig.

Grunden i vårt erbjudande är en strukturerad rådgivningsprocess som gör att du får full kontroll och kan känna dig trygg.

Vi ger dig också möjlighet att använda ditt kapital inom områden du brinner för och bryr dig om. Dessutom hjälper vi dig att skapa nätverk, inte bara med våra specialister utan också med övriga kunder som delar dina intressen.

Nordea är Nordens ledande förmögenhetsförvaltare och förvaltar 250 miljarder euro. Inom affärsområdet Private Banking har vi 100 000 kunder och förvaltar 77 miljarder euro. Vi finns på 23 orter i Sverige.

Genom din rådgivare når du alla Nordeas resurser och specialister. Tillsammans utvecklar vi framtidens förmögenheter. Har du en placeringsbar förmögenhet på minst 5 miljoner kronor eller förvaltar du andras pengar, då är du välkommen att höra av dig till oss.