Artister och idrottare

Oavsett var du är i din karriär - i början, i mitten eller kanske på väg att trappa ner - så kan det vara skönt att få hjälp med det ekonomiska. Nordea hjälper dig att investera, planera och förvalta dina pengar.

Artister och idrottare Samarbetspartners Artister och idrottare

Nordeas erbjudande för stjärnor

Oavsett var du är i din karriär - i början, i mitten eller kanske på väg att trappa ner - så kan det vara skönt att få hjälp med det ekonomiska. Nordea hjälper dig att investera, planera och förvalta dina pengar. Och om det behövs tar vi hjälp av våra samarbetspartners med extra expertkompetens. Allt för att göra ditt liv enklare och ge dig tid att satsa och utvecklas.

Olika skeden i karriären väcker olika frågor. Här är några exempel på vad vi kan göra för dig.

Du är en talang

Du utvecklas för fullt och dina inkomster stiger. De kanske inte är så höga än, men du är på gång. Vi hjälper dig att bilda bolag och planera på lång sikt. Behöver du skriva sponsoravtal eller ordna försäkringar, fundera över utbildningar eller prata juridik?

Du är en stjärna

Du är på toppen av karriären och kapitalet växer. Då kanske du behöver hjälp med kapitalförvaltning och skatterådgivning. Vill du diskutera karriärplanering? Eller flytta utomlands? Familjejuridik är också viktigt nu, att skapa trygghet för de nära och kära. Vi hjälper dig.

Du är etablerad

Du har byggt upp ett kapital att leva på och då kan det vara dags att planera för nästa steg i livet. Vi hjälper dig med kapitalförvaltning, skattefrågor och har också ett brett kontaktnät att använda för din fortsatta karriär.

Samarbetspartners

Vi och våra samarbetspartners

Du får också tillgång till vårt stora nätverk av experter när du är kund hos Nordea. Allt för att göra det enkelt för dig och för att inga frågor ska förbli obesvarade. Vi samarbetar med flera olika väletablerade företag som har specialistkompetens inom:

Juridik

Allt från bolagsbildning, sponsoravtal till skattefrågor. Och även arbetsrätt, kapitalanskaffning och hjälp med hur du skyddar ditt eget varumärke.

Karriärplanering

Dra bäst nytta av dina erfarenheter och våra kontakter i din fortsatta karriär.

Säkerhetsfrågor

Skräddarsydda trygghets- och säkerhets lösningar som passar dig och din familj.

Försäkringar

Vi skapar den trygghet du vill ha för ditt kapital.