Bli kund

Woman looking at map 

Vi kartlägger dina mål och planer

Välkommen att bli kund i Nordea Private Banking

Jag vill bli kund
Våra kunder Bli kund Våra kunder
Family winter 

Privatpersoner

Vi erbjuder en lång rad tjänster och produkter inom kapitalförvaltning, men en av våra viktigaste uppgifter är att handplocka de produkter och tjänster som just du behöver, för att på sikt nå dina personliga mål.

Hands paper 

Företagare och entreprenörer

Vill du få ett nytt perspektiv på din förmögenhet? Vi erbjuder en erfaren rådgivare som ger dig tid, lyssnar på dina behov och försöker förstå vad som är viktigt för just dig.

 

Stiftelser och organisationer

Varje stiftelse är unik - vilket är ert mål? Vi skräddarsyr lösningar efter era behov och arbetar inte med paketerbjudanden.

Boy standing on mountain 

Filantroper

Har du funderingar kring filantropi, och om hur man på bästa sätt bidrar till att göra skillnad inom områden som engagerar. Tillsammans går vi igenom vad du brinner för.

Bli kund

Vill du få ett nytt perspektiv på din förmögenhet?

Du kanske är kund i en annan bank idag eller du kanske funderar på att samla alla dina tillgångar hos en bank, där du får en engagerad personlig rådgivare. En rådgivare som ger dig tid, lyssnar och försöker att förstå vad som är viktigt just för dig.

Kanske är du egenföretagare som egentligen inte hinner med att tänka på förmögenhetsförvaltning eller funderar du kanske på att sälja ditt företag och behöver råd.

Har du en placeringsbar förmögenhet på minst 5 miljoner kronor eller förvaltar andras pengar, då är du välkommen att höra av dig till oss. Vi ger dig möjlighet att också investera i något du brinner för och bryr dig om.