Aktuella nöjeserbjudanden för dig med Nordea Gold

NG erbjudanden - luftballonger 218x158Alltid 15 procent rabatt hos Greatdays

Du som har Nordea Gold har alltid 15 procent rabatt på hela sortimentet, välj och vraka bland 600 upplevelser i kategorier som Motor, Natur, Relax, Sport & fritid, Äventyr, Vatten, Luft, Mat & dryck, Kultur och Familj.

Provsmaka bland annat vin, choklad eller whisky av högsta kvalitet, se världen från ovan i en luftballong, koppla av med en härlig middag, en spadag, beställ produkter hem till dörren eller testa Segway.

Erbjudande för dig med Nordea Gold

Du som har Nordea Gold har alltid 15 procent rabatt hos Greatdays.

Ta del av erbjudandet hos Greatdays

Fyll i kampanjkoden ”nordeagold” i kassan så har du alltid 15% rabatt på hela Greatdays sortiment på greatdaysÖppnas i nytt fönster

NG erbjudanden - Priceless Stockholm 218x158

Priceless Stockholm

Öppna dörrarna till ett Priceless Stockholm! Med programmet Priceless Stockholm får du tillgång till unika erbjudanden och fantas­tiska upplevelser inom allt från restaurang och shopping till konsert och sport.

Ta del av erbjudandet Priceless Stockholm 

Registrera dig på Priceless StockholmÖppnas i nytt fönster så får du till­gång till programmet. Nya erbjudanden kommer hela tiden så lägg upp länken som favorit. Ska du ut och resa hittar du även andra Priceless Cities som London, Paris och New York.

I London kan ni exempelvis gå två till priset av en på Madame Tussauds eller bli uppgraderade till snabbkön i London Eye.