Nordea Gold från Mastercard – förmåner

Rabatt på sommarbilen hos Hertz

Nu väntar årets kanske härligaste årstid med tid för familj och vänner, ljumma kvällar och härliga Herz ny 218x158utflykter. Vad har du för planer? Det finns så mycket att upptäcka. Både hemma i Sverige och i resten av Norden. Bokar du under maj får du upp till 25 % rabatt på sommarbilen. 

Regler och villkor

Bokning: 1 maj – 31 maj 2017. 

Hyra: 1 juni – 31 augusti 2017. 

Hertz standardregler och villkor gäller. 

Boka

Rabattkod/CDP 841743 måste uppges vid bokningstillfället. Boka på Hertz Nordea GoldÖppnas i nytt fönster  Där finns info om fullständiga regler och rabatter för deltagande länder. 

Sommarrabatt på drivmedel hos Preem

PB erbjudande Preem 218x158


Tanka på Preems bemannade stationer och betala med ditt Nordea Gold så får du 25 öre i rabatt per liter drivmedel.   

Detta gäller under perioden perioden 1 juni-31 augusti 2017 och drivmedelsrabatten dras direkt på fakturan.


menzies-lounge218x158Menzies lounger

Vill du arbeta ostört i väntan på flyget, eller bara koppla av i lugn och ro? Som innehavare av Nordea Gold har du tillgång till Menzies lounger på Arlanda (terminal 2 och 5) samt på Landvetter.

Business och executive lounger

Du har tillgång till business och executive lounger. I loungerna finns, förutom frukost, snacks och andra förfriskningar, tillgång till Internet (även trådlöst), dagstidningar och tidskrifter.

Pris för dig med Nordea Gold

Pris för kortinnehavare är endast 140 kronor per besök. Kostnaden för medföljande gäst är 140 kronor, barn under 12 år gratis. För Aurora Executive Lounge (Arlanda terminal 2) är priset 160 kronor per besök. Kostnaden för medföljande gäst är 160 kronor.  

Öppettider varierar i loungerna, se swedavia.seÖppnas i nytt fönster för öppettider och mer information.


NG erbjudanden - Priceless Stockholm 218x158

Priceless Stockholm

Öppna dörrarna till ett Priceless Stockholm! Med programmet Priceless Stockholm får du tillgång till unika erbjudanden och fantas­tiska upplevelser inom allt från restaurang och shopping till konsert och sport.

Ta del av erbjudandet Priceless Stockholm 

Registrera dig på Priceless StockholmÖppnas i nytt fönster så får du till­gång till programmet. Nya erbjudanden kommer hela tiden så lägg upp länken som favorit. Ska du ut och resa hittar du även andra Priceless Cities som London, Paris och New York.

I London kan ni exempelvis gå två till priset av en på Madame Tussauds eller bli uppgraderade till snabbkön i London Eye.