Nordea Gold från Mastercard – förmåner

Rabatt på drivmedel hos Preem

PB erbjudande Preem 218x158


Tanka på Preems bemannade stationer och betala med ditt Nordea Gold så får du 15 öre i rabatt per liter drivmedel.   

Drivmedelsrabatten dras direkt på fakturan.


menzies-lounge218x158Menzies lounger

Vill du arbeta ostört i väntan på flyget, eller bara koppla av i lugn och ro? Som innehavare av Nordea Gold har du tillgång till Menzies lounger på Arlanda (terminal 2 och 5) samt på Landvetter.

Business och executive lounger

Du har tillgång till business och executive lounger. I loungerna finns, förutom frukost, snacks och andra förfriskningar, tillgång till Internet (även trådlöst), dagstidningar och tidskrifter.

Pris för dig med Nordea Gold

Pris för kortinnehavare är endast 150 kronor per besök (ordinarie pris 250 kronor). Kostnaden för medföljande gäst är 150 kronor, barn under 12 år gratis. För Aurora Executive Lounge (Arlanda terminal 2) är priset 170 kronor per besök (ordinarie pris 300 kronor). Kostnaden för medföljande gäst är 170 kronor.  

Öppettider varierar i loungerna, se swedavia.seÖppnas i nytt fönster för öppettider och mer information.


NG erbjudanden - Priceless Stockholm 218x158

Priceless Stockholm

Öppna dörrarna till ett Priceless Stockholm! Med programmet Priceless Stockholm får du tillgång till unika erbjudanden och fantas­tiska upplevelser inom allt från restaurang och shopping till konsert och sport.

Ta del av erbjudandet Priceless Stockholm 

Registrera dig på Priceless StockholmÖppnas i nytt fönster så får du till­gång till programmet. Nya erbjudanden kommer hela tiden så lägg upp länken som favorit. Ska du ut och resa hittar du även andra Priceless Cities som London, Paris och New York.

I London kan ni exempelvis gå två till priset av en på Madame Tussauds eller bli uppgraderade till snabbkön i London Eye.