Nordea Gold från MasterCard – förmåner

Julrabatt hos Hertz  

Hertz - full Boka din julbil redan nu och få upp till 10 % rabatt. Hertz är ett av världens ledande hyrbilsbolag med 8800 kontor fördelat på 150 länder globalt. I Sverige finns Hertz representerat på mer än 200 platser runt om i landet. 

Det är alltid hektiskt kring jul och i år är det snålt med lediga dagar. Då kan det vara skönt att ha resan till julfirandet fixad och klar redan innan första advent. Exempelvis en Volvo V60 ( eller motsvarande bilgrupp I) från 2699kr/vecka. Som kund hos Nordea får du dessutom upp till 10 % rabatt på bilhyra i Sverige.

Boka på
www.hertz.se alternativt på telefon 0771-211 212
Rabattkod
Uppge rabattkod/ CDP 841743 vid bokningstillfället.
Boka senast
Erbjudandet gäller bokningar mellan den 1 november och 31 december 2016 av hyror mellan den 1 december och 31 december 2016 vid deltagande uthyrningskontor. Priserna avser alla bilgrupper, med undantag för transportfordon.

Drivmedelsrabatt hos Preem

Preem - full


Du får alltid 15 öre i rabatt per liter drivmedel när du tankar på någon av Preems bemannade stationer och betalar med Nordea Gold. 

Drivmedelsrabatten dras direkt på fakturan.


menzies-lounge218x158Menzies lounger

Vill du arbeta ostört i väntan på flyget, eller bara koppla av i lugn och ro? Som innehavare av Nordea Gold har du tillgång till Menzies lounger på Arlanda (terminal 2 och 5) samt på Landvetter.

Business och executive lounger

Du har tillgång till business och executive lounger. I loungerna finns, förutom frukost, snacks och andra förfriskningar, tillgång till Internet (även trådlöst), dagstidningar och tidskrifter.

Pris för dig med Nordea Gold

Pris för kortinnehavare är endast 140 kronor per besök. Kostnaden för medföljande gäst är 140 kronor, barn under 12 år gratis. För Aurora Executive Lounge (Arlanda terminal 2) är priset 160 kronor per besök. Kostnaden för medföljande gäst är 160 kronor.  

Öppettider varierar i loungerna, se swedavia.se för öppettider och mer information.


NG erbjudanden - Priceless Stockholm 218x158

Priceless Stockholm

Öppna dörrarna till ett Priceless Stockholm! Med programmet Priceless Stockholm får du tillgång till unika erbjudanden och fantas­tiska upplevelser inom allt från restaurang och shopping till konsert och sport.

Ta del av erbjudandet Priceless Stockholm 

Registrera dig på Priceless Stockholm så får du till­gång till programmet. Nya erbjudanden kommer hela tiden så lägg upp länken som favorit. Ska du ut och resa hittar du även andra Priceless Cities som London, Paris och New York.

I London kan ni exempelvis gå två till priset av en på Madame Tussauds eller bli uppgraderade till snabbkön i London Eye.