Pappersfaktura för kort blir e-faktura

Du som har ett betal- och kreditkort i Nordea och får din kortfaktura på papper varje månad kommer från den 1 december 2016 att få din pappersfaktura som e-faktura. e-fakturan får du direkt i din Internetbank hos Nordea. Tjänsten är kostnadsfri. Den ger dig samma information som tidigare. Den enda skillnaden är att du kontrollerar och betalar fakturan i Internet - eller Mobilbanken.

Flytten till e-faktura gäller följande betal- och kreditkort:

  • Nordea Credit
  • Nordea Gold
  • Nordea Premium
  • Nordea Platinum
  • Nordea Black

Du som inte har Nordeas Internetbank, berörs inte av flytten till e-faktura, utan behåller din pappersfaktura.

Så här fungerar det med e-faktura

  1. e-fakturan kommer direkt till Internet- och Mobilbanken med alla uppgifter som OCR-nummer, förfallodatum, lägsta belopp att betala samt Plusgironummer redan ifyllda – klar att godkänna eller ändra innan du betalar
  2. Du får besked i Internet- och Mobilbanken så fort du fått en ny e-faktura. Vill du kan du även få ett besked via sms eller mejl när en ny e-faktura har kommit. I Internetbanken under fliken ”Betala- och överföra/e-faktura/e-fakturabetalning” kan du anmäla att du även vill få besked via sms eller mejl. Även detta är helt kostnadsfritt. 

Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar

Har du frågor om e-faktura är du välkommen att ringa Telefonbanken på telefon 0771-22 44 88 som har öppet dygnet runt, årets alla dagar.