Snart är nya nordea.se här!

Vi är väldigt glada att kunna berätta att du snart kan besöka nya nordea.se. Bilden nedan visar hur den nya webbplatsen kommer att se ut och du kan även gå in på betaversionenÖppnas i nytt fönster och ta en förhandstitt. 

Nya nordea.se har fått ett modernare utseende och bättre navigering. Produktinformationen är förstås kvar, men nu är webbplatsen utformad så att vi kan ge mer rådgivning åt dig som kund i viktiga livssituationer.

 Nordea.se redesign 2017 - devices

Lätt att logga in

Det är fortfarande lätt att komma till våra inloggade tjänster. När nya nordea.se lanseras kommer inloggningen att finnas under en blå ikon i övre högra hörnet och ikonen följer dig när du skrollar ner på sidan så att den alltid finns till hands.Nordea.se redesign 2017 - log in

Ingen förändring på inloggade sidor

Förändringen påverkar inte inloggade sidor. Våra Internetbanker och Mobilbanker för privat- och företagskunder ser ut och fungerar på samma sätt som tidigare.

Tack till våra kunder

Våra kunder har deltagit i utvecklingen av den nya webbplatsen via användargrupper och användartester. Att ge dig som kund bästa tänkbara service är ledstjärnan i vårt utvecklingsarbete.