Utforska nya möjligheter

Oavsett om ditt mål är att övervinna svårigheter i starten eller om du vill ta ditt företag till nästa nivå, så har vi på Nordea värdefulla resurser och smarta lösningar som vi är helt ensamma om.

Nordea Trade Portal Öppnas i nytt fönster

Nordeas Trade Portal innehåller den information du behöver för att expandera ditt företag till nya marknader. Här hittar du värdefulla rapporter och information om olika branscher och länder, kalkylatorer, material från mässor och mycket mer. Allt detta är samlat på ett och samma ställe och är fritt för dig att använda helt gratis. Följ dina tillväxtambitioner och skaffa dig tillgång till vår portal.

Läs mer Öppnas i nytt fönster

Nordea Trade Club Öppnas i nytt fönster

Som kund hos Nordea så erbjuds du att bli del av ett globalt affärsnätverk - Nordea Trade Club. Trade Club består av företagskunder från Nordea och andra banker från olika delar av världen. Det är en unik miljö som ger ditt företag tillgång till över 15 000 framgångsrika utländska företag. Nordea är den enda bank i Norden som erbjuder den här exklusiva tjänsten som är helt gratis. Gå med i gruppen och utöka ditt internationella nätverk.

Läs mer Öppnas i nytt fönster

Growth & Startup units

At Nordea we have created units specializing in startup and growth companies. We offer customer specific excellent service within many business areas and we will aid your chances of success by sharing our network of growth specialists, funding partners, services and more.

Läs mer