Wrapp - Få personliga erbjudanden när du handlar

Pengar tillbaka automatiskt!

Wrapp är en kostnadsfri belöningsapp som kopplas till dina Nordea-kort så att du får erbjudanden, belöningar och pengar tillbaka baserat på var och hur ofta du handlar. Du får tillgång till en mängd olika erbjudanden från butiker du gillar direkt via appen i din telefon. Just nu får du som kopplar ditt kort till Wrapp 100 kr på valfri mataffär. Du kan ansluta ditt bankkort och/eller betal- och kreditkort till tjänsten.

Så här fungerar Wrapp

  1. Erbjudanden som finns i din app kopplas automatiskt ihop med ditt kort när du har sett det.
  2. Betala sedan precis som vanligt i kassan.
  3. Dina pengar sätts in på ditt konto helt automatiskt efter registrerat köp. Glöm klubbkort och rabattcheckar!

Din app uppdateras varje dag på med nya erbjudanden och du håller enkelt koll på vad som är nytt genom din dashboard. Du kan även öppna upp nya erbjudanden när du gör ett köp på ett ställe som inte finns i din app. Allt du behöver göra är att ha sett erbjudandet i din app. 

Det är enkelt att komma igång med Wrapp

Allt du behöver göra är att registrera ditt kort i appen. Sedan är du reda att göra smartare köp och spara pengar på kuppen. För att använda tjänsten måste du vara 18 år eller över.

Så här enkelt ansluter du ditt kort Wrapp:

  1. Ladda ned Wrapp från Apple Appstore eller Google Play 
  2. Registrera dig och koppla ditt kort från Nordea i Wrapp-appen
  3. Ange välkomstkoden novdec16 genom att trycka på ‘Enter Code’ överst i din Dashboard. Den ger dig 100 kr att använda på valfri mataffär. Gäller fram till 2016-12-31

Nu är Wrapp klart att använda med ditt kort!