Wrapp - Få pengar tillbaka när du handlar

6:e lunchen på köpet

Koppla ditt kort till belöningsappen Wrapp och handla från bland annat H&M, Rum21 och Kappahl, så får du pengar tillbaka. Wrapp är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att bli belönad för de köp du gör. Du får tillgång till en mängd olika erbjudanden från butiker du gillar direkt via appen i din telefon. Du kan ansluta ditt bankkort och/eller betal- och kreditkort till tjänsten.

Börja med Wrapp innan 30 september och få 100 kr till bio

Just nu får alla som blir nya Wrappanvändare 100 kr att gå på bio för. Använd koden bio16 i ditt promokods-fält i appen. Välkommen till Wrapp!

Var sjätte lunch på köpet

När du betalar på ett matställe med ditt Nordeakort som är kopplat till Wrapp, registreras ett punchcard i din app! Vid varje köp du gör med ditt Nordeakort på ett och samma matställe samlar du stämplar automatiskt, och vid det 6:e köpet får du pengar tillbaka på ditt konto. Låt din lunch bli ännu mer förmånlig!

Så här fungerar Wrapp

  1. Du handlar i butiken som vanligt.
  2. Erbjudanden som finns i appen kopplas automatiskt ihop med ditt kort.
  3. Efter utnyttjat erbjudande får du pengar tillbaka efter några dagar - rakt in på ditt konto.Wrappv2-218x158

Du hittar alla aktuella erbjudanden i appen, men eftersom du kopplat ditt kort till appen behöver du inte själv hålla reda på alla olika erbjudanden. Handlar du något som det finns rabatt på får du pengarna tillbaka per automatik.

Det är enkelt att komma igång med Wrapp – allt du behöver göra är att registrera ditt kort i appen. Sedan är du redo att shoppa smartare och spara pengar på kuppen. För att använda tjänsten måste du vara 18 år eller över. 

Anslut idag Anslut idag

Så här enkelt ansluter du ditt kort till Wrapp

  1. Ladda ner Wrapp från AppstoreÖppnas i nytt fönsterÖppnas i nytt fönster eller Google PlayÖppnas i nytt fönsterÖppnas i nytt fönster.
  2. Fyll i ditt mobilnummer. Startkod skickas via SMS. 
    Använd koden och fyll i dina användaruppgifter.
  3. Anslut ditt kort eller ansök om ett nytt via länken. 
  4. Bekräfta att du är du med Mobilt BankID.
  5. Registrera ditt kort genom att knappa in kortnumret. 

Nu är Wrapp klart att använda med ditt kort!