Nordea Investor Beta

Betaversion

Testa betaversionen av vår nya sajt för handel med värdepapper och fonder, Nordea Investor. Här får du en bra och detaljerad översikt över din portfölj och har enkel tillgång till nyheter, marknadsinformation, analyser och videos.

Om Nordea Investor Beta Mer fakta Pris Om Nordea Investor Beta

Om Nordea Investor Beta

Nordea Investor Beta är vår kostnadsfria sajt för handel med värdepapper och fonder. Den passar dig som är intresserad av sparande och investeringar, gillar finansiella nyheter, följer marknaderna och är aktiv med dina investeringar.

Dina fördelar: 

 • Du kan handla med värdepapper och fonder på ett enkelt sätt på alla dina enheter
 • Du får tillgång till nyheter, analyser, podcasts och videos
 • Du får en bra överblick över dina investeringar
 • Du får en flexibel lösning där du kan göra inställningar och justeringar för att sidorna ska se ut och ha det innehåll som du vill


Du kan logga in i Nordea Investor Beta på tre sätt

Alternativ 1:

 1. Du hittar länk till Nordea Investor Beta under logga in i menyn uppe till höger.

Alternativ 2:

 1. Gå till investor.nordea.se 
 2. Logga in med e-kod eller Mobilt BankID

Alternativ 3:

 1. Logga in i Internetbanken Privat
 2. Gå till Spara och Placera 
 3. Gå till Handla och Placera 
 4. Klicka på den orange knappen längst upp till höger på sidan

Självklart kan du även använda Logga in-knappen på denna produktsida.

Mer fakta

Mer om Nordea Investor Beta

I Nordea Investor kan du handla och se sina innehav i fonder och börshandlade värdepapper.
Du får en god överblick över ditt sparande och kan ta del av marknadsinformation och nyheter, läsa aktuella uttalanden från Nordeas experter i form av till exempel publikationer, poddar och twitter. Det är möjligt att ställa in kurs- och nyhetslarm, finna information om order och genomförda affärer och mycket mer.

För att få en djupare förståelse och kunskap finns mer information och filmer samlade under fliken Värt att veta som du når när du är inloggad i Nordea Investor.

Nordea Investor är flexibel och användarvänlig och det är möjligt att göra många inställningar och justeringar för att sidorna ska se ut och ha det innehåll som du önskar.

Vad innebär Beta?

Beta innebär att vi lägger till nya funktioner och innehåll allt eftersom, för att göra Nordea Investor bättre och mer lättanvänd. Du kan också skicka feedback till oss via mail. Den når du inne i Nordea Investor Beta.

Innehåll och funktioner

Beta-versionen innebär att all viktig basfunktionalitet finns på plats. Exempelvis kan du se innehav och värden, orderläggning och redovisning av affärer. Vi har ännu inte fått pensionsprodukter från Nordea Liv och Pension på plats (undantaget om du har Framtidskapital eller Kapitalförsäkring PB). Du hittar dina pensionsprodukter som vanligt i Internetbanken.

Just nu arbetar vi med att ta fram:

 • filtreringsfunktioner
 • flöde för att teckna strukturerade produkter
 • handel med optioner
Pris

Pris

Det kostar ingenting att använda Nordea Investor Beta. Vill du handla med andra värdepapper än fonder behöver du en av våra Värdepapperstjänster:

Den vanliga prislistan för handel gäller även i Nordea Investor Beta.