Aktivt förvaltade börshandlade fonder

Fonderna riktar sig främst till dig som aktivt följer och handlar på börsen samt uppskattar en förmånlig diversifiering. Med våra aktivt förvaltade fonder på börsen kan du enkelt sprida risken i dina värdepappers-portföljer med en enda placering, antingen i tillväxtmarknader eller i stabila aktier.

Aktivt förvaltade börsnoterade fonder Aktivt förvaltade börsnoterade fonder

Aktivt förvaltade börsnoterade fonder

Nordea är den första kapitalförvaltaren i Sverige och Finland som börsnoterar två aktivt förvaltade fonder. Fondandelarna handlas på Stockholms- och Helsingforsbörsen.

Nordea Global Emerging Market Equities UCITS ETF är en börshandlad fond som investerar i tillväxtmarknader och Nordea Stable Equities UCITS ETF investerar i stabila aktier. Fonderna riktar sig främst till dig som aktivt följer börsen och föredrar att själv ta hand om dina placeringar samt värdesätter den riskspridning som de får.

Med dessa två fonder kan du enkelt sprida risken i dina värdepappersportföljer med en enda placering. Värdet på börshandlade fonder beräknas flera gånger om dagen, och därför vet du till vilket pris du köper eller säljer fondandelar.  

Följ gärna fondernas utveckling i Fondinformationstjänsten